Stop de vaccndruk op tieners!

Met een wereldwijd sterfte percentage door corona van 0,0006 %  bron is niet het virus het probleem, maar het tekort aan ziekenhuis bedden en zorgpersoneel om überhaupt de zieke mensen te helpen en om aankomende bedreigingen van welk virus dan ook het hoofd te bieden.

Opschalen is niet gewenst,” zo luidt het advies “want dan zou er wel eens een periode van langere leegstand kunnen ontstaan en dit is niet kosten efficiënt en werkt demotiverend voor het zorgpersoneel als ze niet zo veel te doen hebben”

Bron

Het doet mij vermoeden dat zorgpersoneel de huidige werkdruk toch ook zeker niet als prettig ervaart. Vreemd, dat dit niet mee schijnt te tellen niet?

Dat er een tekort is aan zorgpersoneel kan de overheid met aantrekkelijkere voorwaarden en versoepeling van contractrecht verhelpen.

Verder is niet het daadwerkelijk ziek zijn datgene wat voor problemen zorgt, maar de maatregelen eromheen. Er is een zware variant waar je wel degelijk zeer en zeer ziek van bent, maar er zijn ook vele varianten die slechts milde klachten veroorzaken. Echter, hele gezinnen, klassen, afdelingen moeten in quarantaine als één kind niest en toevallig de anti-stoffen bij zich heeft.

Inmiddels zijn we tevens zover dat onze tieners – géén risicogroep om in het ziekenhuis terecht te komen door het virus – die zelf de prik liever niet willen zich misschien gedwongen voelen te laten vaccineren vanwege het dreigende gevaar van sociale uitsluiting en test moe zijn om hun hobby, sport of vrije tijdsbestedingen te kunnen doen.

En vinden ouders het ook nog eens de normaalste zaak van de wereld dit te doen. Terwijl alléén het Janssen vaccin zich gebaseerd heeft op een al bestaand middel en de anderen eigenlijk nog experimenteel zijn, maar goedgekeurd vanwege marketingbelang bron. Een vaccin dat een stukje DNA codeert in het lijf.

Als er iemand aan uw deur komt en tegen u zegt: “Mogen wij u aanbieden een experimenteel middel voor uw zoon of dochter? Ze zijn nog wel niet zo ziek dat ze naar het ziekenhuis moeten en waarschijnlijk gebeurt dat ook niet, maar voor de zekerheid kunt u ze dit toch geven.” Wat zegt u dan?

Tieners worden sociaal emotioneel gevormd in hun tienerjaren en de overheid is er verantwoordelijk voor dat ze voor een onmogelijke keuze komen te staan op jonge leeftijd.

“Maar onze overheid zal toch het beste met ons voor hebben, zulke vooraanstaande mensen zullen toch niet liegen?” Denkt u misschien. Maar onze overheid is slechts een praatpop van het Outbreak Management team wat onder invloed staat van the world health organisation wat onder invloed staat van, ja precies, de pharmaceutische industrie.

Inmiddels is er alleen in Nederland al een groep artsen, meer dan 2000! Artsen! Bron  Die zich uitspreekt tegen het huidige beleid en pleit voor eigen keuzevrijheid omdat de schade vele malen groter is dan de winst die de maatregelen boeken.

Oh ja, winst voor het volk wel te verstaan. De winst van pharmaceutische industrie gaat daarentegen erg goed (bron), bron

En dan hebben we het nog niet eens over het  ontnemen van vrijheidsrechten en de discriminatie die ontstaat. Een cafe/restaurant in Limburg verwoord het huidige QR beleid heel goed met een aanplakbiljet op het raam: ‘niet gevaccineerd, niet welkom” Vult u bij de eerste twee woorden welke kleur dan ook in ontstaat er een revolutie van opstand.

Hoe veel gekker moet het nog worden willen we beseffen dat we nog altijd die 80 % vormen en dus een meerderheid, als we ons verenigen?

In plaats daarvan lukt het overheden wereldwijd om met de oudste beproefde methode – verdeel en heers – gewoon door te blijven gaan.

Verdeel: door angstpropaganda (waar herinneren we ons dat ook al weer van….) en medische apartheid door QR code beleid.

Een heel zware en vervelende kwaal die corona, maar is het inmiddels duidelijk wat er op grote schaal zich afspeelt?

Wordt het niet eens tijd dat mensen durven te zeggen, stop, tot hier en niet verder?