DEMO aanvragen of Contact

Nieuwsflits: Waar we gestart zijn als methode voor sociaal emotioneel leren en burgerschap zijn we ons zelf nu bewust geworden dat onderwijsvernieuwing en vergroten van bewustzijn niet iedereen aanspreekt. Verandering en buiten kaders denken zit niet in ieders comfort zone.

Daarom richten we ons tegenwoordig op de innovators. De kwartiermakers en ‘vooroplopers’. Dus zie jij jezelf als zodanig? En deel je onze visie?

Vul dan je gegevens in en we nemen persoonlijk contact met je op. Om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Wat we samen mogelijk kunnen maken in de wereld. Voor jouw groep. Voor dat ene meisje of jongetje. Voor jou.

ICMW – Ik Creëer Mijn Wereld

Esther Vaders

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Ik Creëer Mijn Wereld zet u kinderen sociaal-emotioneel in hun kracht zodat zij de wereld goed aan kunnen.

Copyright 2016 Esther Vaders- van Dongen | Ik creëer mijn wereld is een uitgave van Academy 4 life | Deze online leeromgeving is powered by Oil4.